Pasiunea secretă a Amaliei Năstase! "Distracție înseamnă să dansezi și să bei cu măsură"

+3 click pentru
galerie

Pasiunea secretă a Amaliei Năstase! "Distracție înseamnă să dansezi și să bei cu măsură" © captura video

Amalia Năstase este o prezență discretă în showbiz și fiecare apariție a sa este impecabilă, fie că este vorba de un eveniment sau o simplă ieșire în parc. Artista a făcut o dezvăluire neașteptată și a spus care este pasiunea ei neștiută.

Amalia Năstase a vorbit, la Star Matinal, despre preocupările sale din zilele de weekend, dar și despre faptul că este o petrecăreață înrăită. Fosta soție a lui Ilie Năstase stă în cluburi până dimineața, până când angajații locației le cer ei și prietenilor să părăsească incinta. Amalia Năstase are o viață mondenă activă și îi place să meargă des în cluburi. 

"Nu prea merg în club, dar și atunci când merg dansez până când ne dau afară. Ies o dată la două luni, cam așa.Hai ca ies, ies. Distracția înseamnă să te distrezi și să bei atât cât se te simți bine, să nu cazi pe jos. Eu nu beau, zic pentru ceilalți care beau. Să bei până când te simți bine, să fie un DJ bun la petrecere, vreau să fac o petiție.", a declarat Amalia Năstase, la Star Matinal. 

Totodată, Amalia Năstase a vorbit și despre cum vor decurge sărbătorile de iarnă în familia lor, dar și despre ce își doresc copiii ei de la Moș Crăciun și Moș Nicolae. 

"Vine Moș Nicolae, ne-am scos toți cizmele. Toți și-au făcut liste cu ce își doresc de Moș Nicolae, Moș Crăciun, eu nu mi-am făcut. Îi așteptăm să vină, aștept să văd ce aș putea să vreau. Toma vrea jucării în toate felurile și formele. Ema a venit cu o listă scrisă frumos de acum o săptămână. Aștept să îi mai rămâne lui Moșu și pentru mine.", a mai spus Amalia Năstase.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro