Amalia Năstase, transformată total după ce a slăbit zeci de kilograme! "Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile"

Amalia Năstase, tranformată total după ce a slăbit zeci de kilograme! "Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile" © captura video

Amalia Năstase a reușit să se tranforme radical în ultimul an. Vedeta s-a îngrășat mult după cea de-a treia sarcină și nu a reușit să mai revină la kilogramele de dinainte.

Vedeta a luat o decizie importantă în urmă cu câteva luni și, chiar dacă nu a vrut să apeleze la metoda simplă, aceea de micșorare a stomacului, a început o dietă strictă care a ajutat-o să scape de nu mai puțin de 32 de kilograme. Amalia Năstase este foarte mândră de tot ce a realizat, iar acum se declară mulțumită de faptul că nu a fost nevoită să facă o operație estetică de înlăturare a pielii în exces. 

A slăbit 32 de kilograme

Amalia Năstase a declarat că nu i-a fost chiar ușor să se țină de dietă și, chiar dacă nu i-a fost poftă de anumite alimente, a reușit să se țină departe de tentații și să redevină la formele de dinainte de sarcină. 

"Am slăbit 32 de kilograme, am făcut o cură de slăbire anul acesta. Eu am ținut tot timpul diete, dar nu oscilam atât de mult cum am făcut-o în ultimii patru ani. Nu mi-a fost poftă de absolut nimic, sper să nu se mai pun înapoi pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd. Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile, se putea duce totul la vale. Eu realizam pentru că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă, m-am întâlnit cu medicul estetician și i-am spus să mă taie. Am zis că nu-mi tai stomacul, așa că am hotărât să țin o dietă. Nu e o fericire să tragi după tine 32 de kilograme.", a declarat Amalia Năstase, la Star Matinal. 

Amalia Năstase a mers și la mai multe tratamente corporale pentru a-și îngriji pielea în timpul slăbirii. Vedeta este în continuare foarte atentă la tot ceea ce mănâncă și vrea să transforme dieta într-un stil de viață sănătos. Amalia Năstase a fost prezentă în platoul matinalilor cu un nou look, care îi vine de minune. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro