Amalia Năstase, transformată total după ce a slăbit zeci de kilograme! "Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile"

Amalia Năstase, tranformată total după ce a slăbit zeci de kilograme! "Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile" © captura video

Amalia Năstase a reușit să se tranforme radical în ultimul an. Vedeta s-a îngrășat mult după cea de-a treia sarcină și nu a reușit să mai revină la kilogramele de dinainte.

Vedeta a luat o decizie importantă în urmă cu câteva luni și, chiar dacă nu a vrut să apeleze la metoda simplă, aceea de micșorare a stomacului, a început o dietă strictă care a ajutat-o să scape de nu mai puțin de 32 de kilograme. Amalia Năstase este foarte mândră de tot ce a realizat, iar acum se declară mulțumită de faptul că nu a fost nevoită să facă o operație estetică de înlăturare a pielii în exces. 

A slăbit 32 de kilograme

Amalia Năstase a declarat că nu i-a fost chiar ușor să se țină de dietă și, chiar dacă nu i-a fost poftă de anumite alimente, a reușit să se țină departe de tentații și să redevină la formele de dinainte de sarcină. 

"Am slăbit 32 de kilograme, am făcut o cură de slăbire anul acesta. Eu am ținut tot timpul diete, dar nu oscilam atât de mult cum am făcut-o în ultimii patru ani. Nu mi-a fost poftă de absolut nimic, sper să nu se mai pun înapoi pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd. Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile, se putea duce totul la vale. Eu realizam pentru că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă, m-am întâlnit cu medicul estetician și i-am spus să mă taie. Am zis că nu-mi tai stomacul, așa că am hotărât să țin o dietă. Nu e o fericire să tragi după tine 32 de kilograme.", a declarat Amalia Năstase, la Star Matinal. 

Amalia Năstase a mers și la mai multe tratamente corporale pentru a-și îngriji pielea în timpul slăbirii. Vedeta este în continuare foarte atentă la tot ceea ce mănâncă și vrea să transforme dieta într-un stil de viață sănătos. Amalia Năstase a fost prezentă în platoul matinalilor cu un nou look, care îi vine de minune. 


facebook whatsapp twitter pinterest