Cine o ajută pe Amna să treacă peste divorț: „Este o persoană cu care vorbesc de multă vreme”

+3 click pentru
galerie

Cine o ajută pe Amna să treacă peste divorț: „Este o persoană cu care vorbesc de multă vreme” © Instagram

Amna și soțul ei au divorțat după opt ani de căsătorie. Cei doi au împreună un băiețel minunat, pe nume David, de cinci ani și jumătate. Deși a demonstrat de mai multe ori că este o femeie puternică, celebra cântăreață a recunoscut că are parte de un ajutor, care o face să treacă peste momentele neplăcute din viața ei.

Deși despărțirea a fost dureroasă la momentul respectiv, se pare că Amnei îi merge din ce în ce mai bine. Frumoasa blondină este împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan financiar. Nici la capitolul sentimental nu stă mai rău, deoarece este mereu înconjurată de iubirea fiului său, David. După ce a trecut printr-un divorț, vedeta își focusează toată atenția asupra lui și a carierei sale și se pare că momentan nu are niciun gând de a se implica într-o nouă relație.

„Nu a apărut nimeni, viața mea este focusată pe carieră, am scos o piesă foarte frumoasă «Cumpăr timp»”, a povestit Amna pentru Libertatea.

Cu toate că au decis să se despartă, Amna și soțul ei continuă să dea dovadă de niște părinți responsabili și să fie mereu alături de fiul lor.

„Avem custodie comună, fostul meu soț are dreptul la vizite când vrea să petreacă timp cu copilul. Nu mai este același lucru, dar David are multe activități: sport, pian și îi rămâne și lui foarte puțin timp liber. Suntem bine, civilizați, comunicăm foarte mult, bineînțeles doar ceea ce ține de copil, pentru că fiecare are viață separată. Cred că unele relații se termină când nu mai sunt frumoase, pentru că trebuie să apară alți oameni la un moment dat în viețile noastre”, a mărturisit cântăreața pentru aceeași sursă.

Cine o ajută să treacă peste momentele dificile

Despărțită recent, artista a mărturisit că cineva îi este mereu alături și o ajută să treacă peste cele mai grele momente, printre care se numără și divorțul. “Nu pot să spun psiholog, ci terapeut. Este o persoană cu care vorbesc de multă vreme , îmi face foarte bine și vorba unei prietene: «Decât să vorbești cu altă prietenă care la un moment dat să se apuce să vorbească în presă, mai bine plătești un om, semnezi un contract că este discret». Am un terapeut la care merg de foarte multă vreme și sunt foarte mulțumită, e ok”, a mai spus Amna pentru sursa menționată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro