O super artistă de la noi s-a căsătorit religios. Imagini spectaculoase de la nunta de cinci stele

+4 click pentru
galerie

O super artistă de la noi s-a căsătorit religios. Imagini spectaculoase de la nunta de cinci stele © Foto: Facebook

O super artistă de la noi s-a căsătorit religios cu alesul inimii ei. Cei doi au decis să-şi unească destinele în faţa Lui Dumnezeu la doar câteva săptămâni după cununia civilă.

Ana Maria Georgescu, pentru că despre ea este vorba, s-a căsătorit religios cu Norbert Vig. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mult timp, iar acum au decis să devină o familie. Ana Maria Georgescu şi Norbert Vig au devenit soţ şi soţie cu acte în regulă la începutul lunii iunie, iar acum, la mijlocul lui iulie, frumoasa artistă a îmbrăcat şi rochia de mireasă.

Ana Maria Georgescu a fost o mireasă superbă, iar imaginile postate pe reţelele sociale de la marele eveniment dovedesc acest lucru. În plus, artista a ţinut să trasmită şi un mesaj plin de emoţie, la puţin timp după cea mai frumoasă zi din viaţa sa.

"1+1=1. Nu ne-am dorit o nuntă obișnuită, ne-am dorit o poveste rusească, plină de romantism și melancolie. Mesele le-am visat cu mai multe cărți și mai puține flori, cu role de film și păpuși, cu băuturi alese și bucate care să îți bucure sufletul. Am avut alături de noi oameni care ne iubesc, părinți, prieteni vechi și noi, câțiva îngeri păzitori. Îi mulțumim vieții pentru că ne-a dat șansa de a fi împreună", a scris Ana Maria Georgescu pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro