Ana Maria Prodan, mesaj plin de emoţie pentru mama ei : ,,Sa râzi și să cânți alături de îngerii tăi''

Ana Maria Prodan, mesaj plin de emoţie pentru mama ei : ,,Sa râzi și să cânți alături de îngerii tăi'' © arhiva

Anamaria Prodan a fost foarte ataşată de mama ei, cunoscuta cântăreaţa Ionela Prodan. Anul trecut, artista s-a stins din viaţă la vârsta de 70, însă nu a fost uitată de familie şi toţi oamenii care au susţinut-o. Astăzi ar fi fost ziua ei de naştere.

În urmă cu un an de zile, Ionela Prodan s-a stins din viaţă fulgerător la vârsta de 70 de ani. Cunoscuta cântăreaţa de muzică populară a fost mereu alături de fiica ei, de nepoţi şi mereu şi-a dedicat timp pentru carieră şi familie. Astăzi şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere. Fiica ei, Anamaria Prodan, nu a uitat acest lucru şi a făcut o postare specială pe contul său de socializare unde a ţinut să transmită un mesaj emoţionant mamei acesteia: ,,La mulți ani iubirea vieții mele !!! Sa râzi și sa cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta!!! Tu ești in sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele ! Tu imi călăuzești pașii secundă de secundă ! Te iubesc fara marginele mama mea frumoasa !''. Mesajul a adus lacrimi în ochii fiecărui prieten virtual al artistei. Anamaria a fost foarte ataşată de mama ei şi suferă enorm pentru pierderea mare din viaţa ei. 

În ziua în care trebuia să fie botezată Anamaria Prodan, mama acesteia era în comă 

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul unui emisiunii despre ziua în care ar fi trebuit să fie boteazată. Ionela Prodan a făcut accident, iar botezul a fost anulat.

"Eu am avut o relaţie specială cu mama, chiar dacă nu am avut-o de mică lângă mine. Când am avut accidentul de maşină, în momentul impactului mama mă suna că a simţit că s-a întâmplat ceva. Ea când a avut accidentul de maşină îi spunea şoferului: nu merge cu aşa mare viteză, dar oricum trebuie să ajung în timp. Era botezul meu (n.r. al Anamariei Prodan). S-a amânat tot. A plecat toată lumea. M-au botezat la doi ani şi", a povestit Anamaria Prodan la Refresh by Oana Turcu, în urmă cu doar câteva luni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro