Asta sigur nu ştiai despre Ana Morodan! "Am fost exmatriculată din liceu". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Asta sigur nu ştiai despre Ana Morodan! "Am fost exmatriculată din liceu". VIDEO © captură video

Ana Morodan este o femeie extrem de controversată în showbiz-ul românesc. Unii o iubesc, iar alţii o critică. Însă, vedeta a dezvăluit că, din cauza faptului că nu-i plac oamenii, a avut multe de tras! Ceea ce nu ştia nimeni până acum a spus în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

În liceu, Ana Morodan a fost exmatriculată pentru că s-a contrazis cu profesoara de psihologie! Motivul? Nu-i plac oamenii şi crede că fiinţele umane sunt definite de instinctul de supravieţuire. Fosta concurentă de la "Asia Express" s-a declarat "introvert ambalat în animal social".

"Nu-mi place natura umană! Am fost exmatriculată din liceu pe chestia asta. M-am contrazis cu profesoara de psihologie. Eu consider că oamenii, în definitiv, sunt mânaţi de instincte primare, care sunt instincte de supravieţuire. Eu sunt introvertul care este complet ambalat în animal social. Nu-mi place să relaţionez cu mulţi oameni. Am aceeaşi oameni de zeci de ani, nu simt nevoia să mă placă o naţiune. Nu simt nevoia să am mulţi prieteni", a mărturisit Ana Morodan, în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro