Ana Pîrvulescu i-a rupt turta fetiţei. Ce a ales de pe tavă nepoţica Elenei Gheorghe. Ania îi calcă pe urme mătuşii sale celebre

+4 click pentru
galerie

Ana Pîrvulescu i-a rupt turta fetiţei. Ce a ales de pe tavă nepoţica Elenei Gheorghe. Ania îi calcă pe urme mătuşii sale celebre © Foto: Instagram

Ana Pîrvulescu este o mămică fericită şi o femeie împlinită. Sora Elenei Gheorghe are tot ceea ce şi-a dorit de la viaţă: un soţ care o iubeşte şi doi copii care îi fac zilele speciale. Acum, Ana Pîrvulescu a avut un nou motiv de bucurie, asta pentru că fetiţa ei a împlinit un anişor, iar naşa i-a rupt turta micuţei.

Ania îi calcă pe urme mătuşii sale

Ana Pîrvulescu a organizat o petrecere pe cinste pentru micuţa ei, care a vrut să fie de neuitat. La eveniment au luat parte familia, prietenii şi toţi cei dragi, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de vis. Naşa Aniei, creatoarea de modă Ana Radu, i-a luat moţul micuţei şi, aşa cum cere tradiţia, fetiţa a fost pusă să aleagă câteva obiecte de pe tavă. Astfel, se spune că obiectul luat de pe tavă indică viitoarea meseriei pe care copilul o va îmbrăţişa atunci când se va face mare.

Şi dacă este să ascultăm treadiţiile, atunci putem spune că Elena Gheorghe are toate motivele să fie mândră de nepoţica sa, penrtru că îi va călca pe urme. Ania a ales de pe tavă microfonul, dar şi o foarfecă. Cine ştie, poate va îmbina cariera artistă cu cea de designer, la fel ca naşa ei.

Ana Pîrvulescu, mesaj de suflet pentru fetiţa ei

A trecut un an de când Ana Pîrvulescu a adus-o pe lume pe micuţa Ania, iar viaţa ei s-a schimbat complet. Ana este mult mai fericită, mai împlinită şi poate spune cu mâna pe inimă că a primit de la viaţă tot ce şi-a dorit. De asemenea, soţia lui Paul Pîrvulescu a transmis un mesaj extrem de emoţionant pentru fetiţa ei, în ziua în care a împlinit un anişor.

"La mulți ani, suflet curat! Mă rog la Bunul Dumnezeu să-mi ierte toate greşelile de femeie, soţie, mamă și să reverse asupra ta doar bunătate, blândețe, omenie și generozitate! Să fii sănătoasă, fetița mamii❤️ 1ANia❤️", a scris Ana Pîrvulescu pe Instagram

În plus, Ania a primit un mesaj superb şi din partea mătuşii sale. Elena Gheorghe, care o iubeşte pe nepoţica ei ca propria fiică, a ţinut să-i transmită toată dragostea şi gândurile sale bune micuţei într-un mesaj deosebit, pe reţelele sociale.

"La mulţi ani, Ania! Eşti o leoaică adevarată, de la naştere ai luptat, iar acum îţi faci loc printre cei patru verişori ai tăi şi le arăţi că poţi chiar dacă eşti cea mai mică! Te iubim şi îţi mulţumim că te-ai născut cu zâmbetul pe buze şi continui să ni-l dăruieşti în fiecare clipă", a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro