Despărţire bombă în showbizul românesc. O artistă de renume i-a spus "pa-pa" iubitului tinerel

+4 click pentru
galerie

Despărţire bombă în showbizul românesc. O artistă de renume i-a spus "pa-pa" iubitului tinerel © Foto: Instagram

A fost una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar a decis să renunţe la muzică şi să se orienteze spre un alt domeniu. Ba chiar a părăsit şi ţara, mutându-se peste Ocean, acolo unde credea că a întâlnit marea dragoste.

Toată lumea se gândea la nuntă, dar ei s-au despărţit

Nu vă mai ţinem în suspans şi vă dezvăluim despre cine este vorba. Anamaria Ferentz, îndrăgita artistă care a decis să se mute în America, s-a despărţit de iubitul ei. Vedeta în vârstă de 43 de ani avea o relaţie frumoasă şi stabilă cu Christopher Flores, un bărbat mai tânăr decât ea cu câţiva ani. Cei doi aveau multe lucruri în comun, chiar şi naţionalitatea, asta pentru că iubtiul vedetei este român, dar locuieşte în America, acolo unde lucrează pentru US Army Medical Service Corps.

Cei doi au trăit o poveste de dragoste o bună bucată de vreme, însă au decis să-şi spună adio. Anamaria Ferentz şi iubitul s-au despărţit fără ceartă şi scandal, foarte paşnic şi chiar au rămas în relaţii bune.

Job-ul iubitului, un impediment în relaţia lor

Frumoasa vedetă a vorbit într-un interviu pentru Ok Magazine despre nmotivul despărţirii. Anamaria Ferentz a precizat că programul de lucru pe care iubitul ei îl avea şi faptul că job-ul îl obligă să-şi schimbe foarte des domiciliul au făcut-o să nu-şi mai dorească să continue.

"Despre relaţia cu Christopher pot spune doar că a fost una dintre cele mai frumoase relaţii ale mele. Din păcate însă, din cauza meseriei pe care o are, el trebuie să fie ba 3 ani într-o ţară, ba 3 luni într-un oraş, 4 în alt oraş, 5 în altă ţară şi tot aşa – ceea ce nu se coordonează cu viaţa pe care mi-o doresc eu. Am fost prieteni mulţi ani înainte să fim împreună şi am rămas foarte buni prieteni, la fel cum am fost. A fost o poveste foarte frumoasă între noi şi am trăit momente fericite împreună", a spus Anamaria Ferentz, potrivit sursei citate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro