Câte sacrificii face Anamaria Ferentz pentru a trăi visul american! Are trei joburi

+3 click pentru
galerie

Câte sacrificii face Anamaria Ferentz pentru a trăi visul american! Are trei joburi © Instagram

Anamaria Ferentz este stabilită de ani buni peste ocean. Ştim cu toţii cât de grea este viaţa într-o ţară străină, departe de familie. Însă cu toate acestea, frumoasa artistă s-a adaptat şi s-a făcut remarcată în mai multe domenii.  Anamaria Ferentz a ales să muncească din greu pentru fiecare bănuţ şi nu are doar un singur job, ci... trei. 

Unul din job-urile artistei este de agent imobiliar în cadrul unei agenţii de top din Beverly Hills, care închiriază şi vinde proprietăţi luxoase în Miami şi Los Angeles. Se pare că vedeta este foarte implicată şi mândră de ceea ce face, conform Antena Stars.

Să nu credeţi că a renunţat la pasiunea ei pentru muzică. Nici vorbă! Anamaria Ferentz este şi profesoară de muzică la una dintre cele mai prestigioase şcoli din Hollywood. Un curs care durează patru ani la această şcoală scoate din buzunarul cursanţilor suma de 100.000 de dolari! Nu doar că predă muzică copiilor, ci Anamaria Ferentz continuă să încânte lumea cu vocea ei. Cel de-al treilea job al vedetei este cel de cântăreaţă. Artista cântă la diverse evenimente unde este invitată şi încinge mereu atmosfera! 

De puţin timp, Anamaria Ferentz este o femeie şi mai împlinită pentru că i s-a îndeplinit o mare dorinţă. Artista a devenit şi cetăţean american cu drepturi depline.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro