Le-a dat peste nas tuturor! Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pentru Laurenţiu Reghecampf

+3 click pentru
galerie

Le-a dat peste nas tuturor! Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pentru Laurenţiu Reghecampf © Instagram

S-au spus multe despre căsnicia lor, dar cu fiecare ocazie Anamaria Prodan nu ezită să îşi arate în faţa tuturor iubirea pentru Laurenţiu Reghecampf.

În ultima perioada, în lumea mondenă s-a tot zvonit că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt la un pas de divorţ. Ei bine, şi de data aceasta, impresara ne-a arătat că nici nu le trece prin gând aşa ceva!

Anamaria Prodan a postat două fotografii cu soţul ei, în care apar amândoi cu zâmbetele pe buze şi se vede clar din felul în care se uită unul la celălalt că ştiu să menţină vie flacăra iubirii. Asta nu e tot! Impresara a avut grijă ca toată lumea să vadă declaraţia de dragoste.

"Te iubesc, ești soțul perfect", este mesajul pe care impresa l-a scris în dreptul unei fotografii cu Reghe.

Zvonurile divorţului dintre Anamaria Prodan şi Reghe

A infirmat cu vehemenţă de fiecare dată că s-ar pune problema divorţului între ea şi Laurenţiu Reghecampf. La un moment dat, chiar a povestit ce o leagă atât de tare de soţul ei. Este vorba de nişte spuse ale tatălui său, chiar înainte ca acesta să se ridice la Ceruri.

"Nici nu împlinisem 18 ani şi el a murit, nu înainte de a-mi spune că îşi doreşte pentru mine un bărbat ca el! Mi-a zis… mi-aş dori pentru tine un bărbat aşa ca mine, care să te iubească aşa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e ca, după ani de zile, dorinţa i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, vă spun cu mâna pe inimă că, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăieşte prin soţul meu", a declarat în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro