Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată! "Nimeni nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată! "Nimeni, niciodatã nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf" © Instagram

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt dovada iubirii sincere! Recent, în cadrul unui interviu, sexy impresara a vorbit despre viaţa de familie, dar şi despre relaţia cu bărbatul care o face să radieze în fiecare zi! 

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind fără îndoială una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din ţară, având o carieră de-a dreptul impresionantă. Este un model pentru majoritatea tinerelor din zilele noastre, bucurându-se de un trup tras prin inel.

Cu toate că este mereu ocupată cu diverse afaceri, blondina nu uită de cei dragi şi mai ales, de soţul său, Laurenţiu Reghecampf. 

Potrivit libertateapentrufemei.ro, sexy impresara a vorbit despre viaţa de familie, dar şi despre planurile de viitor. Consideră că este ceva firesc să se lase filmată peste tot unde merge sau în tot ceea ce face, crescând de mică în lumina reflectoarelor. 

"Reality-ul este ceva firesc în familia noastrã. Eu aşa m-am nãscut, sub lumina reflectoarelor şi asta este valabil şi pentru copiii mei. În perioada cât nu am mai fãcut acest reality, lumea mã oprea pe stradã sã mã întrebe ce s-a întâmplat sau sã îmi povesteascã unde mai vedeau secvenţe din reality-ul nostru. Aveam zilnic zeci de mesaje sã-l reluãm, aşa cã am fãcut o micã reuniune de familie şi am hotãrât sã îl reluãm. Pentru noi e ceva firesc, suntem exact aşa cum ne vedeţi, fãrã regii, fãrã scenarii predefinite.", susţine blondina. 

Cât despre relaţia cu Laurenţiu Reghecamp, ce să mai spunem.. cei doi sunt dovada pură că iubirea adevărată există. Blondina nu ar renunţa niciodată la soţul ei, pe care îl iubeşte nespus de mult. 

"Nimeni, niciodatã nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf.", a declarat Anamaria Prodan, mai hotărâtă ca niciodată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro