Anamaria Prodan, cină de lux în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Florenţa! "Sunt şi eu prinţesă"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, cină de lux în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Franţa! "Sunt şi eu prinţesă" © Instagram

Anamaria Prodan este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute prezenţe din lumea mondenă, bucurându-se de un succes colosal pe toate planurile. Şi cum este întruchiparea luxului şi a opulenţei, blondina îşi permite să se răsfeţe cu delicatesele unuia dintre cele mai prestigioase restaurante din Florenţa, La Giostra!

Anamaria Prodan nu are nevoie de prea multe prezentări, clasându-se în topul celor mai frumoase şi bogate femei din România. Cu toate că acum a ajuns la nivelul la care şi-a dorit dintotdeauna, blondina nu uită niciodată de unde a plecat şi cât a muncit pentru a reuşi să-şi îndeplinească visele. 

Şi cum este întruchiparea luxului, cea mai sexy impresară din România îşi permite să se răsfeţe cu cele mai delicioase delicateste, însă nu oriunde, ci în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Florenţa, şi anume, La Giostra!

"Nu mănânc mă, nu mănânc! N-ai văzut că am stat şi eu de vorba cu un prinţ.. Sunt şi eu prinţesă! Dacă intră ficăţelul, nu mai sunt prinţesă!", a spus blondina cu o tentă de amuzament în cadrul show-ului "Prodanca și Reghe, prețul succesului'', difuzat în exclusivitate de Antena Stars. 

Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai renumite restaurante, La Giostra este deţinut de fiul unui prinţ, cu care Prodanca nu a ezistat să schimbe câteva vorbe şi să facă o fotografie.

"Ayan este fascinant, din toate punctele de vedere şi glumeam noi de multe ori şi îmi spune "Tot măritată eşti?"  şi eu spun de fiecare dată "Aşa o să mor, dragul meu! Dar, într-o altă viaţă, dacă o să ne întâlnim, cine ştie ce rezervă viitorul?"... Dar viitorul, cred că tot Reghecampf!", a zis Ana cu zâmbetul pe buze, în cadrul show-ului "Prodanca și Reghe, prețul succesului''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro