Anamaria Prodan, shopping fără limite. Vedeta a golit magazinele în Milano. ''Mi-am luat o blană, că plec în Dubai, unde sunt 40 de grade''

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, shopping fără limite. Vedeta a golit magazinele în Milano. ''Mi-am luat o blană, că plec în Dubai, unde sunt 40 de grade'' © Instagram

Anamaria Prodan este o împătimită a cumpărăturilor și chiar recunoaște acest lucru fără nicio problemă. Chiar dacă are o garderobă impresionantă, Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când vrea să-și adauge un nou articol vestimentar la colecție.

Așa s-a întâmplat și în episodul de duminică seară, în mega show-ul ''Prodanca și Reghe, prețul succesului'', difuzat în exclusivitate de Antena Stars. 

Telespectatorii Antena Stars au putut fi alături, în această seară, de Anamaria Prodan, în timpul vizitei sale la Milano, acolo unde locuiește fata sa cea mare. Rebecca este studentă, iar mama ei a mers să o viziteze, însoțită de prietena ei bună și de fiica acesteia.

Și, așa cum era normal, dacă tot a ajuns în Milano, ar fi fost culmea ca Anamaria Prodan să nu facă și o sesiune de shopping. Astfel, sexy impresara a luat cu asalt marile magazine, de unde, așa cum vă așteptați, nu a plecat cu mâna goală. Anamaria Prodan și-a achiziționat nu una, ci două haine de blană. Chiar dacă nu avea nevoie urgentă de ele, mai ales că urmează să plece în Dubai, Anamaria Prodan nu s-a putut abține până nu și-a făcut capriciul în materie de modă.

''Nu stau toată ziua  la shopping, dar dacă tot am momentele astea frumoase de ce să nu-mi iau? Mi-am cumpărat o haină de blană și una de material cu blană, că trebuie să plec în Dubai, unde sunt vreo 40 de grade, și fără blană ce m-aș face'', a spus Anamaria Prodan, amuzându-se, în mega show-ul ''Prodanca și Reghe, prețul succesului'', difuzat în exclusivitate de Antena Stars. 

În fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro