Anamaria Prodan, mesaj dureros în amintirea Ionelei Prodan, în ziua de Sfântul Ioan. ''Să-ți dăinuiască numele peste veacuri''

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, mesaj dureros în amintirea Ionelei Prodan, în ziua de Sfântul Ioan. ''Să-ți dăinuiască numele peste veacuri'' © Arhivă

Este zi grea astăzi pentru Anamaria Prodan. În fiecare an, în anii trecuţi, în casa vedetei era mare sărbătoare, pentru că întreaga familia o sărbătorea pe mama sa, regretata Ionela Prodan.

Acum, din păcate, Anamaria Prodan a rămas cu un dor imens în suflet şi nu poate decât să se roage pentru sufletul mamei ei, pentru ca aceasta să fie bine, acolo Sus.

Şi pentru că ziua este una extrem de importantă pentru ea, Anamaria Prodan a ţinut să transmită un mesaj public, extrem de emoţionant, în care îi transmite mamei sale toată iubirea şi respectul său.

''Să-ți dăinuiască numele peste veacuri ❤️ Nu a existat un “Sfântul Ion“ vreodată fără o petrecere uriaşă la noi acasă. Dragă mea mamă, și astăzi se va întâmpla la fel. Pentru că tu pentru noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi ❤️'', a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Fanii frumoasei impresare au transmis şi ei gândurile lor bune în amintirea Ionelei Prodan, pentru ca ziua aceasta să fie mai uşoară pentru toată familia.

În plus, un lucru pe care puţină lume îl ştie este acela că Anamaria Prodan este şi ea sărbătorită astăzi, pentru că îi poartă numele mamei sale, Ionela.

''Eu .. azi am să-mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat să-l port ...Ionela ...și mă gândeam cât plângeam că lumea îți zicea doar ție “La mulți ani“😂...Pentru că nimeni nu știa că sunt și eu Ionela, nici azi nimeni nu-mi spune nimic, decât de “Sfanta Mărie “:))) Așa că nimic nu s-a schimbat de când ai plecat ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Te iubesc fără marginele regina noastră'', este mesajul transmis de Anamaria Prodan. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro