Anamaria Prodan o ţine din petrecere în petrecere! "Nu am înţeles mare lucru"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, mândră de copiii ei © Instagram

Luna august este una plină de petreceri pentru Anamaria Prodan. Toţi copiii ei îşi sărbătoresc ziua de naştere, aşa că se bucură alături de fiecare îi parte şi le face toate poftele.

Sarah, fiica ei cea mică, şi-a sărbătorit majoratul recent, însă Anamaria Prodan nu a avut voie să meargă în clubul în care a avut loc petrecerea. Sexy-impresara a stat la o terasă de lângă, alături de alţi invitaţi, din familie. 

"O ţinem tot într-o petrecere. Este luna în care toţi copiii mei îşi sărbătoresc ziua de naştere. Fiica cea mică, Sarah, a împlinit 18 ani. Nu am înţeles de ce petrecerea a început la 00:30. Invitaţii vin la 1, că aşa e acum... Nu am înţeles mare lucru. La 1 mi se închideau ochii, nu la club, că nu am avut voie să intru în club, am stat lângă, la o masă pe terasă. Când am văzut că s-au strâns am început cu băbisme: nu ai voie să bei, nu laşi paharul din mână şi am plecat. Ei cică s-au distrat extraordinar că pe la patru jumate au venit acasă", a spus Anamaria Prodan. 

Anamaria Prodan este foarte mândră de copiii ei. Cu toţii au crescut, sunt adolescenţi, oameni în toată firea. 

"Este extraordinar! Mă uit aşa la ei... Le-am spus să fac şi e u o poză cu ei. Sarah are 1,86, Rebeca 1,80... Au nevoie doar: mami, sunt ok aşa? Dă-mi şi mie un ceas, vreau şi eu geanta ta. Dacă zic ceva mă ceartă. De aia îl am pe cel mic. Şi el creşte că nu mă mai lasă să-l pup! Cresc şi nu ai ce să faci. Atât de mândră am fost zilele trecute de toţi. Mi se pare aşa, uau! Ne pregătim că face Bebiţă 10 ani. A intrat în criză, mi-ai luat locul de joacă? Foişoru? Are 25 de invitaţi, echipa de fotbal. (...) Fata cea mare nu dă maşina nimănui. Ferească Dumnezeu! Dacă ai ceva în mână şi te urci în maşină la ea nu te lasă", a mai povestit Anamaria Prodan. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro