Anamaria Prodan, pe stradă cu coroană pe cap și îmbrăcată cu o avere. Ținuta a costat-o aproape 300.000 de euro

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, pe stradă cu coroană pe cap și îmbrăcată cu o avere. Ținuta a costat-o aproape 300.000 de euro © Instagram

Anamaria Prodan este o iubitoare a luxului, în special atunci când vine vorba de etalarea acestuia. Și este foarte asumată în această privință, declarând de foarte multe ori că pur și simplu acesta este felul ei de a fi și că nu se va schimba prea curând. Și s-a ținut de cuvânt! Impresara s-a plimbat pe străzile din Capitală într-o ținută care, în total, a costat-o aproape 300.000 de euro.

Ca o adevărată regină, Anamaria Prodan a ieșit pe stradă, printre blocurile gri, ca să zicem așa, cu o coroană pe cap. Pe lângă faptul că gestul în sine este excentric, așa cum ne-a și obișnuit, coroana de pe capul impresarei a costat 1.500 de euro.

Anamaria Prodan, ca o regină pe stradă

Potrivit wowbiz.ro, sexy impresara tocmai plecase de la un salon de înfrumusețare, acolo unde își aranjase părul. Și, da, dacă cea mai tare agentă a fotbalului românesc a captat ochii cu această coroană, haideți să nu ignorăm și restul ținutei!

Începem de jos: vedeta s-a afișat cu încălțări sport marca Gucci, în valoare de 2.500 de euro. Rochia de pe ea, Off White, costă 2.800 de euro. Pe braț a avut două lucruri: un palton marca Dsquared, de 7.000 de euro, și una dintre gențile din impresionantă ei colecție, o Kelly Mini în valoare de 25.000 de euro.

Însă, culmea, starul ținutei au fost ceasurile de la încheietura Anamariei Prodan. Marca Richard Mille, costă în total, atenție, 250.000 de euro!

Pe Anamaria Prodan o vei putea vedea din nou la TV, într-un reality show inedit! „Prodanca și Reghe: Prețul succesului” va debuta, în curând, numai la Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro