Ce avere are Anamaria Prodan. A recunoscut suma exactă: „Fac parte din categoria care NU vrea să apară în Forbes”

Ce avere are Anamaria Prodan. A recunoscut suma exactă: „Fac parte din categoria care NU vrea să apară în Forbes” © Instagram

Marea întrebare pe care mulți oameni au tot avut-o: ce avere are Anamaria Prodan? Este bine cunoscut faptul că impresara se numără printre marii milionari ai României, pe puțin. Dacă până acum a evitat să dea un număr exact banilor pe care îi are familia ei în conturi, iată că acum a recunoscut care este suma. Și, atenție, dă palpitații!

Anamaria Prodan a venit la „Xtra Night Show”, pentru a vorbi despre revenirea ei la TV. Impresara va fi în centrul unui nou reality show, difuzat în curând pe Antena Stars, despre viața ei și a familiei sale.

Filmați 24 de ore din 24, Prodanca și Reghecampf vor lăsa să se vadă toată opulența în care se scaldă, una cu multe zerouri: mai exact, undeva sub suma de 100 de milioane... de euro!

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, la XNS.

Și dacă tot a început pe acest drum, Prodanca a recunoscut și câți bani face doar din afacerile ei: atenție, e vorba tot de milioane!

„Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan va fi "urmărită" de camere non-stop, atât în România, cât şi în Dubai, America şi pe oriunde va mai ajunge. În cadrul acestui reality-show, telespectatorii Antena Stars vor putea vedea cum arată viaţa de vedetă în adevăratul sens al cuvântului şi vor face turul caselor familiei Prodan-Reghecampf, din faţa televizoarelor.

Un reality show de asemenea talie merită şi un nume pe măsură. Emisiunea se va intitula "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului" şi va fi difuzată, în curând, pe Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro