Anamaria Prodan, povești neștiute despre Ionela Prodan. Care era singurul motiv pentru care mama ei se supăra pe ea

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, povești neștiute despre Ionela Prodan. Care era singurul motiv pentru care mama ei se supăra pe ea © Facebook

Anamaria Prodan a povestit lucruri mai puțin știute despre mama ei. Frumoasa impresară și regretata artistă de muzică populară au avut o relație perfectă, iar de fiecare dată când are ocazia, Anamaria Prodan are doar cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață.

În episodul de duminică, din cel mai tare show al momentului, ''Prodanca și Reghe, prețul succesului'', telespectatorii au avut ocazia să afle lucruri nemaiștiute despre Ionela Prodan. Fiica sa cea mare a fost chiar ea cea care a oferit detaliile fanilor.

Astfel, Anamaria Prodan a povestit că singurul motiv pentru care mama ei se supăra pe ea era, atenție, dacă nu i se spunea La mulți ani. Aniversările reprezentau unul dintre ccele mai importante momente din viața sa, astfel că Ionela Prodan iubea să fie asaltată cu mesaje din partea prietenilor.

Cu inima plină de bucurie, la fel cum face mereu când vorbește despre mama ei, Anamaria Prodan a povestit că acesta era singurul lucru care ar fi putut să se supere pe mama ei.

''Aoleo, mă mamă, am uitat de ziua ta. Doamne, ce zăpăcită sunt, nu mai știu nici zilele voastre. Dacă eu uitam de ziua ei era tragedie'', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan și Ionela Prodan au avut o relație de milioane. Cele două s-au sprijinit și s-au ajutat cum au putut mai bine, iar în perioada în care Ionela Prodan a avut probleme de sănătate, fiica sa a fost nelipsită de lângă ea.

Ionela Prodan a încetat din viață în aprilie 2018, atunci când a lăsat un gol imens în lumea artistică din Româniaa, dar și în inimile tuturor celor care au iubit-o.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro