Anamaria Prodan, în braţele unui bărbat celebru. Nu, nu e Reghe. ''Noi mereu suntem cei mai buni''

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, în braţele unui bărbat celebru. Nu, nu e Reghe. ''Noi mereu suntem cei mai buni'' © Instagram

Anamaria Prodan s-a fotografiat în braţele unui bărbat celebru şi nu, nu este soţul ei. Vedeta nu s-a sfiit să facă imaginea publică.

Staţi aşa, nu vă speriaţi, pentru că, într-adevăr, bărbatul este unul celebru, însă la fel de celebru este şi gradul de rudenie dintre sexy impresară şi... Cosmin Contra, pentru că despre acesta este vorba.

Cei doi s-au fotografiat împreună, iar imaginea a ajuns în spaţiul public, aşa cum obişnuieşte, de fiecare dată, Anamaria Prodan să facă, atunci când se pozează în compania prietenilor şi a oamenilor dragi sufletului ei.

În plus, dincolo de frumoasa prietenie ce îi leagă, între Anamaria Prodan şi Cosmin Contra este ceva mai mult, pentru că cei doi sunt rude. Cosmin Contra şi soţia sa i-au cununat pe Anamaria Prodan şi pe Laurenţiu Reghecampf, aceştia având o relaţie extrem de strânsă.

''Noi mereu suntem cei mai buni'', a scris Anamaria Prodan pe Instagram. În doar câteva minute, imaginea a strâns mii de like-uri.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, protagoniştii celui mai tare show al începutului de an

Pe Anamaria Prodan şi pe Reghe îi puteţi vedea în fiecare duminică seară, de la ora 19.45, doar pe Antena Stars, în cel mai tare show, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”. Cei doi îşi pun viaţa pe tavă fanilor, care vor să-i vadă aşa cum se comportă ei în viaţa de zi cu zi, naturali şi fără a avea nimic de ascuns.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro