A început cel mai așteptat reality show. Prodanca și Reghe, viață de nababi. Cum arată vila de lux din Dubai. Momente sublime în familie

+3 click pentru
galerie

A început cel mai așteptat reality show. Prodanca și Reghe, viață de nanabi. Cum arată vila de Lux din Dubai. Momente sublime din familie

Îndrãgitul reality show care îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” a început. 

Cel mai așteptat reality show de pe Antena Stars a început. “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” va surprinde pas cu pas fiecare moment din viața de lux a familiei, viața din Dubai. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au muncit din greu, însă acum își pot vedea visul cu ochii. Trăiesc într-una dintre cele mai luxoase locuințe, iar primul episod al emisiunii îi va surprinde pe aceștia în imensa casă  unde vor avea parte de momente emoționante în familie. Cu toții se vor ocupa de împodobirea bradului de Crăciun, dar și de ultimele pregătiri înainte ca Reghe să plece în cantonament. 

Bradul de Crăciun va fi amplasat ca de fiecare dată în livingul uriaș pe care familia Prodan-Reghecampf îl are, iar bineînțeles, frumoasa vedetă este asistată de către fiul ei, Bebeto, care de fiecare dată vine cu cele mai bune indicații privind decorarea simbolului de Crăciun. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro