Anamaria Prodan, răsfățată de soț în orice moment! Gestul făcut de Laurențiu Reghecampf pentru soția sa la primele ore ale dimineții: ”Ce am făcut ca să merit?”

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, răsfățată de soț în orice moment! Gestul făcut de Laurențiu Reghecampf pentru soția sa la primele ore ale dimineții: ”Ce am făcut ca să merit?” © instagram

Trăiește ca o adevărată regină, dar de asemenea, e și tratată în acest mod. Vorbim despre Anamaria Prodan care face ce face și atrage mereu atenția. Ea și Laurențiu Reghecampf au o relație perfectă, iar bărbatul o răsfață în orice mod! 

Când vine vorba despre Anamaria Prodan nu-i nevoie de foarte multe explicații și cuvinte, pentru că toată lumea știe că vedeta trăiește pe picior mare, în lux și opulență, și-n Românai, dar mai ales în Dubai, acolo unde are o locuință care atrage toate privirile, însă prima care atrage privirile este chiar ea. 

Cu un corp pe care și l-ar dori orice adolescentă, dar și extrem de inteligentă, Anamaria Prodan reușește de fiecare dată să facă tot ce își propune și niciodată nu dă înapoi atunci când vine vorba de obiectivele sale, iar astfel a ajuns să trăiască precum o regină. 

Dacă are o viață ca la palat, atunci trebuie să și fie tratată în același mod, iar de asta se ocupă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. În urmă cu puțin timp, vedeta a publicat pe pagina sa de socializare o imagine din pat, în timp ce soțul i-a adus mâncarea la primele ore ale dimineații și mai mult de atât, chiar o și hrănește.

”Când nu te simți bine ... sau când ai chef sa stai in pat sa lenevești ....te iubesc Soarele meu drag ! Oare ce am făcut ca sa te merit ?.... #perfecthusband❤️ #perfectman #iloveyou #hubbylove❤️❤️❤️”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram pentru cel care îi este soț.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro