Anamaria Prodan, schimbare uluitoare de look. Cum arată sexy impresara cu părul afro / FOTO

+5 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, schimbare uluitoare de look. Cum arată sexy impresara cu părul afro / FOTO © Instagram

Anamaria Prodan este adepta schimbărilor de look, iar de fiecare dată când încearcă o nouă coafură face ce face şi atrage atenţia tuturor.

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când vedeta a optat pentru un look afro. Da, da, aţi auzit bine. Anamaria Prodan a decis să-şi impresioneze, din nou, fanii, astfel că a optat pentru un look fooooarte diferit de cel cu care ne-a obişnuit. De asemenea, sexy impresara a lăsat blondul, cel puţin pentru o perioadă, şi a ales o culoare ceva mai închisă.

Noul look pe care Anamaria Prodan îl are, graţie unei peruci, o avantajează, iar fanii au rămas cu gura căscată. Nu ne credeţi? Vă invităm să urmăriţi mai multe imagini în galeria foto.

Emisiunea Anamariei Prodan începe, duminică, la Antena Stars

Ne mai despart doar câteva zile de marele moment al startului celei mai tari emisiuni a începutului de an. Duminică, de la ora 19.45, Anamaria Prodan şi Laurenţiuu Reghecampf le dau întâlnire fanilor la Antena Stars, la emisiunea “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.

Sexy impresara a declarat cu emoţie în glas că abia aşteaptă să înceapă noua emisiune şi le promite oamenilor momente de senzaţie din sânul familiei sale.

''Eu aşa m-am născut, nu ştiu viaţa altfel, fără camere de filmat după mine. La trei ani eram la televizor. Laurenţiu, el s-a obişnuit de când e cu mine. De exemplu, Reghe Jr se comportă ca şi mine, nu-l interesează dacă este sau nu camera după el. Eu cred că atunci când apari la tv trebuie să fi realizat ceva în viaţă sau trebuie să aduci ceva nou, trebuie să ai ceva de spus. Eu cred că dacă îţi doreşti ceva cu ardoare nu există nu pot. Veţi vedea viaţa mea zi de zi, fără scenarii, fără chestii regizate'', a spus Anamaria Prodan.

“Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, cea mai tare emisiune a momentului, începe duminică, 9 februarie, de la ora 19.45, doar pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro