Anamaria Prodan se implică în scandalul momentului? Impresara a transmis un mesaj puternic, la masă cu Abi Talent: "O să vedeți istorie"

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan se împlică în scandalul momentului? Impresara a transmis un mesaj puternic, la masă cu Abi Talent: "O să vedeți istorie" © Instagram

Anamaria Prodan este cel mai bun personaj din showbizul românesc care pare că s-a implicat în subiectul fierbinte al acestor zile: scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea.

Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce se afla la masă alături de Abi Talent, considerat și puștiul fenomen al Youtube-ului, dar și de bunul său prieten, milionarul Adrian Thiess. Sexy impresara a trimis un mesaj tranșant pe rețelele sociale, în care a subliniat importanța întâlnirii cu Abi Talent, părând să facă legătură cu scandalul momentului din showbiz. Cei trei s-au întâlnit la un restaurant de fițe din Capitală, iar Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce avea un mesaj puternic pentru internauți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👆ABI TALENT ❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

"Partner (n.r.: Partenere)! Cine e? Alo! Hello (n.r. Bună), cine e acolo, cine e? Abi! Deci, din momentul ăsta o să vedeți istorie!", a spus Anamaria Prodan.

"Cine e? Hello (n.r. Bună)", a spus și Adrian Thiess.

Alex Velea și Abi Talent, scandal mocnit

Alex Velea şi Abi Talent continuă să ne uimească cu replicile acide pe care şi le aruncă unul celuilalt. O să se stingă curând acest scandal? Nu se știe, însă cert este că replicile curg și de-o parte și de alta și niciunul dintre cei doi nu pare să vrea să renunțe.

"Spre deosebire de Laby, zis şi Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hrănesc din energie negativă şi nici nu inventez controverse ca să am atenţia oamenilor. IQ-ul scăzut plus sfaturile noilor amici, băieţii din formaţia "Tolomacii virgini", l-au făcut pe găroi să zică: <<Hai să mai fiu prost o dată!>>", a declarat Alex Velea, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro