Anastasia a împlinit 2 ani. Liviu Vârciu, probleme de sănătate chiar la petrecerea de ziua fiicei sale/ VIDEO

+3 click pentru
galerie

Anastasia a împlinit 2 ani. Liviu Vârciu, probleme de sănătate chiar la petrecerea de ziua fiicei sale/ VIDEO © Instagram

Liviu Vârciu şi Anda Călin au organizat o petrecere cu fast pentru fetiţa lor. De doi ani, sunt cei mai fericiţi oameni din lume, astfel că au pus totul la punct pentru ca party-ul să fie unul de senzaţie.

Vedetele şi copiii lor, invitate la petrecerea fiicei lui Liviu Vârciu

Şi...bineînţeles că micuţa Anastasia a fost cea mai fericită, căci petrecerea a ieşit perfect! Fetiţa lui Liviu Vârciu şi a Andei Călin a avut parte de multe surprize, cadouri, muzică, baloane şi mulţi invitaţi! Ei bine, nu putem trece cu vedera nici ţinuta micuţei sărbătorite, o rochiţă superbă pe care părinţii i-au pregătit-o special pentru prima petrecere din viaţa ei!

De la petrecere nu a lipsit nici bunul prieten al lui Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu, care nu a venit sigur, ci însoţit de frumoasa sa familie, soţia lui, Antonia, şi micuţul Ayan!

"Ne simţim foarte bine, suntem entuziasmaţi, am vrut să vadă şi ea ce înseamnă o petrecere", a spus Anda Călin la Antena Stars.

Tăticul Liviu Vârciu n-a lipsit de la marele eveniment, însă problemele de sănătate îi cam dau bătăi de cap în ultima perioadă! Chiar dacă a trăit momente speciale alături de familie, Liviu Vârciu nu a fost chiar în apele lui, asta pentru că s-a îmbolnăvit. Anda Călin a povestit că artistul a făcut laringită şi trebuie să aibă mare grijă de el.

"Să le spunem telespectatorilor că Liviu este aici, dar nu poate vorbi, este cam greu să nu poată vorbi, a facut o laringită, nici măcar apă nu poate să bea. Anastasia e tare agitată, nu stă nici 5 minute ocupată", a spus Anda Călin la Antena Stars. 

Pe Liviu Vârciu îl puteţi vedea în fiecare sâmbătă, pe Antena 1, la emisiunea "Te cunosc de undeva", unde, alături de Andrei Ştefănescu, bucură publicul cu tot felul de transformări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro