De ce nu merge Anca Pandrea la înmormântarea lui Ducu Darie, fiul actorului Iurie Darie

De ce nu merge Anca Pandrea la înmormântarea lui Ducu Darie, fiul actorului Iurie Darie © Arhiva

Lumea artistică este în doliu după ce Alexandru Darie, cunoscut și ca Ducu, s-a stins din viață la doar 60 de ani. Regretatul regizor s-a luptat mult timp cu ciroza hepatică și a murit ieri, la spitalul Fundeni din Capitală.

Anca Pandrea, soția actorului Iurie Darie, și-a exprimat sincerele regrete pentru moarte regizorului, însă a menționat că nu va fi prezentă la înmormântare. Motivul actriței este unul bine întemeiat. "Nu am putut să merg la el la spital şi nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (moartea lui Iurie Darie, tată lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înţelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească!", a spus Anca Pandrea, pentru Mediafax.

Ducu Darie, înmormântat alături de mama lui

Ducu Darie s-a luptat ani de zile cu ciroza hepatică și a făcut eforturi financiare colosale pentru a-și plăti tratamentele. Fiul lui Iurie Darie ajunsese chiar să își vândă apartamentul și autoturismul pentru a reuși să plătească cele necesare, ședințele de chimioterapie și medicamentele. Iurie Darie și Alexandru nu și-au vorbit timp de 20 de ani, ba chiar s-au luptat și în instanță, pentru moștenirea unei case.

Anca Pandrea, „mama vitregă” a lui Alexandru Darie, a explicat că cel alintat Ducu se va odihni lângă tatăl lui și mama lui, actrița Consuela Roșu Darie, care a fost răpusă încă din tinerețe, de o altă boală crâncenă: cancerul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro