Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu soția lui Adrian Sînă

+3 click pentru
galerie

Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu soția lui Adrian Sînă © arhiva

Anca Serea a trecut printr-o perioadă mai puțin ușoară în ultima vreme, iar toate lucrurile care s-au acumulat au făcut-o pe vedetă să ajungă la spital , însă nu este nimic grav, ci doar un control periodic.

Anca Serea poate fi considerată fără doar și poate o femeie eroină. În afara faptului că mai mereu este ocupată, vedeta a dat naștere a șase copii, ceea ce cu siguranță nu este ușor, mai ales că necesită mult timp și energie pe lângă cei mici. 

Astăzi, soția lui Adrian Sînă a ajuns pe mâna medicilor, însă în postarea pe care a făcut-o a anunțat de la bun început că este vorba doar despre un control periodic, dar se pare ca în ultima vreme lucrurile nu au stat tocmai bine, aceasta trecând printr-o perioadă nu tocmai ușoară:

”E important să avem grijă de sănătatea noastră! Pentru că am avut o perioadă mai delicată am decis să bin la început de an la o serie de controale periodice”, a scris Anca Serea pe o imagine publicată pe pagina ei de socializare. 

Cu doar câteva zile înainte să ajungă la medic, Anca Serea și Adrian Sînă au avut parte de momente de neuitat în München. Cei doi au făcut senzație în mediul online cu fotografii care mai de care ce au atras atenția fanilor în doar câteva momente. Ca doi adolescenți, Adrian Sînă și Anca Serea s-au iubit cu foc, s-au sărutat și și-au afișat fiecare dragostea infinită. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro