Anca Serea a fost externată. Soția lui Adi Sînă are probleme după cea de-a șasea naștere. ''Aș mai fi stat câteva zile în spital''

+3 click pentru
galerie

Anca Serea a fost externată. Soția lui Adi Sînă are probleme după cea de-a șasea naștere. ''Aș mai fi stat câteva zile în spital'' © Instagram

Anca Serea este în culmea fericirii pentru că, în sfârșit, familia ei s-a unit. Frumoasa vedetă și micuța Leah au fost externate sâmbătă și au ajuns în sânul familiei, care le-a primit cu brațele deschise.

Anca Serea, probleme după naștere

Anca Serea a născut la mijlocul săptămânii trecute o minunăție de fetiță, care a primit numele de Leah Maria. A fost pentru prima dată când Anca Serea a născut prin cezariană, după ce pe toți ceilalți cinci copii i-a născut pe cale naturală.

Chiar dacă acum lucrurile au înnceput să se îmbunătățească, situația nu a fost roz de la început, asta pentru că soția lui Adi Sînă a trecut prin momente ceva mai dificile după operația de cezariană. Anca Serea a fost obligată de situație să o aducă pe lume pe Leah prin cezariană, asta deși vedeta și-a dorit enorm să nască natural.

Anca Serea a ținut să le sfătuiască pe fanele sale care urmează să nască să aleagă nașterea naturală pentru că recuperarea este mult mai ușoară.

''Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă! Sincer va spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși mă aflăm pe calmante, nu a fost una chiar excelentă, iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine și neașteptată nemaiavând niciodată nici o altă intervenție.

Postarea asta este adresată în special viitoarelor mămici care se gândesc să nască prin cezariană: Vă implor să reconsiderați și să mă credeți că nu e cea mai bună alegere ( vă spune o mămica care a născut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare). Acum, ajunși acasă, situația e puțin mai roz. Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fără prea mult somn o noapte întreagă'', a scris Anca Serea pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro