Anca Serea este în culmea fericirii. S-a fotografiat cu mezina familiei și a făcut marele anunț

+3 click pentru
galerie

Anca Serea este în culmea fericirii. S-a fotografiat cu mezina familiei și a făcut marele anunț © instagram

Anca Serea este o mamă fericită și împlinita. A dat naștere la șase copii, iar vedeta spune că în continuare este pregătită să mai aducă pe lume și alți copii, dacă Dumnezeu îi va da această lucru. Soția lui Adrian Sină s-a fotografiat cu mezina familiei, iar apoi a făcut marele anunț ce i-a impresionat pe toți. 

Anca Serea, soția lui Adrian Sină se poate numi și mamă-eroină. Vedeta a dat naștere la șase copii, iar cariera sa este în plină dezvoltate. Are mereu grijă ca celor șașe minuni din viața ei să nu îi lipsească nimic, iar soțul ei este mereu aproape de ea și o susține în creșterea lor. Ieri, frumoasa brunetă s-a fotografiat cu mezina familiei, Leah și a făcut un anunț ce imediat a activat din partea prietenilor virtuali, foarte multe comentarii. Leah, împlinește două luni de când a venit pe lume, iar mama ei și familia este foarte fericită și împlinită: „Două luni cu Leah astăzi 14 octombrie! Cea mai norocoasă”, a scris vedeta pe pagina ei de socializare. Fanii au reacționat imediat cu foarte multe aprecieri, iar urările pentru cea mică au copleșit-o pe vedetă.

Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, are şase copii. Din căsătoria cu regretatul Filip Poplingher, vedeta îi are pe David (17 ani) și Sara (10 ani).  

Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani) s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent. În luna august a acestui an, a venit pe lume şi Leah, iar odată cu naşterea micuţei, Anca Serea a devenit "mamă de şase".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro