Anca Serea, în culmea fericirii. Ce a făcut pentru prima dată împreună cu mezina familiei

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, în culmea fericirii. Ce a făcut pentru prima dată împreună cu mezina familiei © arhiva

Anca Serea poate fi consideră o mamă eroină după ce a a dat naștere a șase copii. Vedeta nu-și mai încape de fericire, iar de când a născut-o pe Leah, mezina familiei, este o femeie și mai împlinită.

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Ce doi soți au o familie frumoasă formată din șase copii, iar de fiecare dată vorbesc cu mândrie despre cei cărora le-au dat viață. 

Leah, mezina familiei, este acum în centrul atenției, iar de când a venit pe lume, Anca Serea nu-și mai încape de fericire.

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar autoritățile a au decis ca oamenii să nu mai iasă din casă, vedeta a ieșit în apropirea locuinției împreună cu fiica ei cea mică și pentru prima oară s-au jucat șotron împreună, spre bucuria Ancăi Serea.

Momentul a fost imortalizat, iar fotografia a fost ulterior postată pe pagina sa de Instagram, acolo unde în doar câteva minute a strâns mii de like-uri din partea prietenilor virtuali. 

”Duminică: primul nostru șotron împreună! ❤️ #leah #mygirl #mylove Ps: Suntem in fața casei noastre, nu este nimeni altcineva :)!”, a scris Anca Serea.

Chiar dacă a anunțat din postare că se afla în fața casei, mai mulți fani au criticat-o dur pe vedetă pentru că a ieșit cu cea mică din casă în aceeastă perioadă, chiar dacă este vorba despre doar câțiva metri în afara locuinției. 

”Incredibil, câta iresponsabilitate! Normal ca nu nimeni, pt ca cele mai multe dintre noi am înteles cât de important este să stăm acasă cu copii!! Care mama nu și-ar dori să iasă în parc cu copilul pe așa vreme frumoasă!!!!!”, a fost mesajul unei mămici. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro