Bucurie mare în familia Ancăi Serea! Vedeta le-a împărtășit vestea fanilor

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare în familia Ancăi Serea! Vedeta le-a împărtășit vestea fanilor © Instagram

Anca Serea și Adi Sînă sunt în culmea fericirii. De curând, în viața lor a avut loc un eveniment extrem de important. Soția cântărețului a făcut publică fericita veste, ținând să le-o împărtășească și admiratorilor de pe rețelele de socializare.

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună o familie minunată, alcătuită din șase copii, de care sunt extrem de atașați și de a căror creștere se ocupă la fel de mult, în egală măsură. Artistul și soția lui au astăzi un mare motiv de bucurie, deoarece în viața lor a avut loc un eveniment special.

Sărbătoare mare în familia Ancăi Serea și a lui Adi Sînă. Mezina casei, Leah-Maria și-a bucurat foarte tare părinții. Timpul s-a scurs extrem de repede, iar fetița a împlinit astăzi șapte luni. Părinții săi sunt foarte mândri de ea, răsfățând-o așa cum se cuvine, mai ales cu prilejul acestei ocazii deosebite.

Profitând de această zi importantă, Anca Serea i-a transmis fiicei sale o declarație emoționantă de dragoste, pe care le-a împărțit-o și celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

„7 Luni Binecuvântate și un pui de om cuminte și voios! Te iubim, Leah- Maria🌸! #lamulțiani #7luni #fetiță”, a scris Anca Serea pe contul său de Instagram.

De asemenea, cu ocazia aniversării micuței, Anca Serea a adăugat și o fotografie adorabilă cu micuța Leah, imagine care le-a topit pe loc inimile internauților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro