FOTO / Anca Serea, vacanţă de lux alături de Adi Sînă. Ce destinaţie exclusivistă a ales celebrul cuplu

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anca Serea, vacanţă de lux alături de Adi Sînă. Ce destinaţie exclusivistă a ales celebrul cuplu © Instagram

Anca Serea şi Adi Sînă se bucură în sfârşit de o pauză. Vedetele şi-au făcut bagajele şi au plecat împreună într-o destinaţie exclusivistă, pentru a petrece clipe de neuitat. Celebrul cuplu a ales să se bucure de unul singur de aceste momente, într-un cadru demn de îndrăgostiţi, lăsându-şi copiii acasă.

Anca Serea şi Adi Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt părinţii a şase copii minunaţi, de creşterea cărora se ocupă cu multă grijă. Cântăreţul şi frumoasa lui soţie au hotărât că este timpul pentru o pauză, aşadar şi-au făcut loc în agenda plină de tot felul de evenimente şi au plecat împreună să se relaxeze într-o vacanţă de vis.

Deşi sunt aproape nedezlipiţi de copiii lor, Adrian Sînă şi Anca Serea au hotărât că de această dată să petreacă câteva clipe în doi, bucurându-se unul de compania celuilalt. Vedetele au ales să se destindă în luxosul Dubai şi au făcut deja prima fotografie. Îmbrăcaţi lejer, conform temperaturilor de ridicate de afară, îndrăgitul cuplu radiază de fericire, dovadă fiind zâmbetele largi imprimate pe chip.

"Martie cu soare şi zile liniştite! Părinţii au fugit de acasă ☺️! #vacanţă #martiefericit #zileînsorite☀️", a scris Anca Serea pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea şi soţul său.

Internauţii s-au arătat foarte încântaţi de această veste, drept pentru care au asaltat fotografia cu mii de like-uri şi comentarii.

"Exemplu de cuplu! / Nu e o problemă.. şi părinţii au nevoie de o "vacanţă"..în doi!👏👏 / Clipe frumoase dragilor ! 🤗", sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro