FOTO / Anca Serea, tablou emoţionant de familie: "Mărţişoarele mele"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anca Serea, tablou emoţionant de familie: "Mărţişoarele mele" © Instagram

Anca Serea este o femeie împlinită. Vedeta are un soţ extraordinar, care o iubeşte foarte mult, oferindu-i sprijin în tot ceea ce face şi şase copii minunaţi, de care amândoi sunt extrem de mândri. Soţia lui Adrian Sînă şi-a bucurat fanii de curând, împărtăşindu-le o fotografie emoţionantă cu toţi membrii familiei.

Anca Serea şi Adi Sînă sunt cei mai fericiţi părinţi. Deşi sunt foarte activi din punct de vedere profesional, fiind prezenţi la tot felul de evenimente, cele două vedete reuşesc să-şi împartă timpul cu brio între carieră şi familie, petrecând clipe de neuitat alături de cele mai dragi persoane.

Anca Serea a ales să petreacă prima zi a primăverii alături familia sa. Vedeta şi-a încântat fanii cu un tablou impresionant de familie, adunându-şi soţul şi pe cei şase copii în cadrul unei fotografii de senzaţie. Îmbrăcaţi în alb, micuţii Ancăi Serea le-au transmis emoţie tuturor internauţilor. În imagine, soţia lui Adrian Sînă stă alături de partenerul său de viaţă, în timp ce artistul o ţine în braţe pe mezina ce-i seamănă izbitor de mult.

"Mărţişoarele mele ❤️! 1 Martie senin şi vouă şi toate bucuriile ☘️!", a scris Anca Serea pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu ea şi familia ei.

Internauţii au reacţionat imediat, răspunzându-i Ancăi Serea cu o serie de urări şi în acelaşi timp felicitând-o pe ea şi pe soţul său pentru familia lor minunată.

"Super familie👍👏Sunteţi adorabili! / O primăvară frumoasă aşa ca voi!❤ / Mulţumim la fel şi vouă! O familie frumoasă!", sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro