Anca Serea, în lacrimi alături de Adi Sînă! "O să fie complicat". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, în lacrimi alături de Adi Sînă! "O să fie complicat". VIDEO © captura video

Pe Anca Sînă-Serea o vedem mai mereu cu zâmbetul pe buze, şi nimeni nu se aştepta să o vadă pe frumoasa şatenă cu ochii în lacrimi. Motivul este unul întemeiat, pentru că familia a decis să se mute în casă nouă. 

"Asta e o treabă complicată... la noua casă facem ultimele retușuri, am muncit mult, mă motivează să fiu mai puternică... e greu să mobilezi șapte dormitoare și un living. Ne dorim să avem o casă frumoasă, vrem ca cei mici să fie fericiți și noi pe lângă ei.", a povestit Anca Serea, pe blogul familiei. 

Și-au pus casa la vânzare

Despărţirile nu sunt tocmai plăcute, chiar dacă este vorba despre o locuinţă. Însă când ai şase copii, ai nevoie şi de mult spaţiu. Aşa că familia Sînă-Serea sunt pe punctul de a se muta într-o locuinţă mai mare, iar pe cea veche vor să o vândă sau să o închirieze. Cu un ochi râde, cu altul plânge, pentru că vedeta s-a atașat foarte mult de casa în care a locuit împreună cu familia mulți ani, iar acum schimbarea o pune pe gânduri, mai ales în privința modului în care se vor acomoda cei șase copii ai săi. 

"O să fie complicat, o să fie un proces greu. Vrem să revenim aici din când în când... casa este disponibilă pentru vânzare sau închiriere. Este o casă superbă, casa a devenit neîncăpătoare pentru noi. A investit mult în acestă casă, dacă ar fi fost suficient spațiu, nu m-aș fi despărțit de casa asta. Plâng pentru că va fi un proces greu, sunt sigură că ne vom acomoda în noua locație.", a mai spus Anca Serea, cu ochii în lacrimi.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro