Anca Serea, mesaj nostalgic pe Instagram. A făcut publică o poză emoționantă

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, mesaj nostalgic pe Instagram. A făcut publică o poză emoționantă © Instagram

Anca Serea este considerată mămica eroină a showbizului, iar anul acesta a devenit mămică pentru a șasea oară. Viața ei s-a schimbat complet și reușește cu brio să îi crească pe cei mici, chiar dacă are foarte puțin ajutor.

Ușor melancolică, poate și de la vremea de afară, Anca Serea a publicat o fotografie mai veche, respectiv de acum patru ani, pe vremea când avea doar trei copii. Anca Serea le-a arătat fanilor cât de mult s-a schimbat viața ei de când au mai apărut încă trei copii, iar fanii au scris comentarii pe bandă rulantă, subliniind, încă o dată, faptul că Anca Serea este foarte curajoasă că a decisă să aibă o familie atât de mare.

"Esti o eroină!!! / Felicitari!!!😍😍😍😍😍😍 / Anca, te felicit pentru atitudine, curaj si perseverenta. Dupa ce am facut doua fete am inceput sa te inteleg in alegerea ta, de a avea multi copii. / Esti cu adevarat o mamă, si frumoasa si tânără. Te admir foarte mult. 😊 / Ești un model de mamă creștină pentru femeile de astăzi! 👏Asta înseamnă să primești cu dragoste fiecare dar de la Dumnezeu. Să-ți dea Dumnezeu sănătate și putere pentru a-i crește frumos.❤️, au fost câteva dintre comentariile postate de fani.", au scris fanii, pe Instagram.

Criticată că are 6 copii

Anca Serea a fost criticată de multe ori în mediul online pentru faptul că a făcut mulți copii. Vedeta a declarat mereu că este liberă să își trăiască viața așa cum vrea și nu este datoare să dea explicații nimănui.

"Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție.", a declarat Anca Serea, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro