Petrecerea de botez s-a încheiat. Anca Serea, mesaj emoționant după fericitul eveniment: „A fost o zi tare specială”

+3 click pentru
galerie

Petrecerea de botez s-a încheiat. Anca Serea, mesaj emoționant după fericitul eveniment: „A fost o zi tare specială” © instagram

Pentru familia Ancăi Serea și a lui Adrian Sînă ziua de ieri a fost una cu totul deosebită. Cei doi au creștinat-o pe micuța Leah Maria, mezina familiei și cel de-al șaselea copil. La fericitul eveniment le-au fost alături nașii, rudele, dar și prietenii apropiați. După petrecerea, Anca Serea a postat pe contul său de socializare un mesaj emoționant. 

Anca Serea și Adrian Sînă sunt cu siguranță niște oameni foarte împliniți, și spuneam asta nu doar datorită faptului că au o carieră de succes, dar și o familie foarte frumoasă și numeroasă. Sâmbătă, cei doi au creștinat-o pe micuța Leah Maria, cel de-al șaselea membru al familiei. Slujba de botez a fost cât mai restrânsă, cu invitați importanți, dar și cu multe emoții pentru întreaga familie. 

Imediat după ce s-a terminat slujba de la biserică, cu toții s-au îndreptat spre conacul unde aveau să petreacă o noapte întregă. Un local amenajat cu bun gust. 
După petrecere, Anca Serea a postat pe contul său de socializare un mesaj cu totul deosebit pentru toți cei care o urmăresc, dar și pentru cei care au urmărit pas cu pas evenimentul, fie prin intermediul rețelelor de socializare sau chiar din postura de invitat: 

„Ieri a fost o zi tare specială pentru familia noastră, botezul micuței Leah pe care-l așteptam cu mari emoții! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodată și pe care le vom prețui datorită amintirilor frumoase. Vreau să le mulțumesc în primul rând celor care ne-au fost alături și datorită lor am avut o seară perfectă: copiilor, nașilor, prietenilor...”, a fost mesajul publicat de vedetă pe contul său de Instagram.

Invitați unul și unul

Printre cei care au fost alături de Anca Serea și Adrian Sînă la slujba de botez, s-a numărat și Diana Bart împreună cu soțul ei. Cei doi au ajuns în grabă și au avut-o alături și pe fiica acestora.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro