Anca Serea, o mamică eroină. Cum reușește vedeta să facă față celor șase copii

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, o mamică eroină. Cum reușește vedeta să facă față celor șase copii © instagram

Anca Serea este o mamă eroină, iar asta este puțin spus. Vedeta are grijă de cei șase copii ai săi, însă nu uită să se ocupe și de cariera care e foarte importantă. Împreună cu Adrian Sînă, soțul ei, au decis să se mute într-o nouă locuință, motiv pentru care a mai avut înco o activitate pe lista de lucruri pe care trebuie sa le facă zilnic.

Anca Serea se bucură de o familie frumoasă, dar și de o cariera de succes. Frumoasa brunetă reușește să facă față cu brio tuturor provocărilor din viața ei și niciodată nu își neglijează familia și cariera. Încearcă pe cât posibil să le îmbine pe amândouă, iar asta se pare că îi iese foarte bine. De curând a anunțat împreună cu soțul său că se vor muta într-o altă casă, motiv pentru care Anca Serea a mai avut și alte activități față de cele cu care deja s-a obișnuit de o lungă perioadă de timp. Vedeta a postat o fotografie pe pagina sa de socializare în care este alături de micuța Leah. 

”Luni... am ajuns acasă dupa o zi nebună🙈! Mutat mobila de dimineață, organizat diverse cutii, mers la casa nouă, cumparat și comandat alte chestii, mers la probe, luat copiii de la activități și intr-un final acasa la ei unde e cel mai bine! Imbăiat copiii, mâncat pe fugă o salată, dat multe mailuri, spălat vase! Oare ce mai urmează 😅 ” , a scris vedeta după o zi plină la început de săptămână. 

Se pregătește pentru o super petrecere la conac

Anca Serea și Adrian Sînă au anunțat că pe pe 16 noiembrie vor face botezul micuței Leah, mezina familiei. Cei doi vor organiza botezul la un conac din Ialomița, iar la eveniment sunt așteptați nu mai puțin de 100 de invitați. 

"​Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Mănăsia și după aceea, la conac. E un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional. Nașii fetiței sunt cei care ne-au și cununat și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu", a declarat Adi Sînă, pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest