Anca Serea, perioadă grea în pandemia de coronavirus: ”Nu e simplu cu 6 copii”

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, perioadă grea în pandemia de coronavirus: ”Nu e simplu cu 6 copii” © instagram

Anca Serea se află de câteva săptămâni în izolare cu familia sa, și dacă în urmă cu câteva zile afirma ca este îngrijorată de răspânirea virusului, acum vedeta reuește cu greu să aibă grijă de cei 6 copii, neavând ajutorul nimănui din exterior.

Anca Serea poate fi numită o mamă eroină, dat fiind faptului că a adus pe lume 6 copii care îi fac zilele mai frumoase.

Acum, cât întreaga țară se află în izolare, Anca Serea încearcă pe cât posibil să facă față acestei situații și să petreacă cât mai mult timp cu familia sa, dar îi este destul de dificil, dar fiind faptul că cei copii au vârste diverse, iar aceștia au nevoie de ajutorul său.

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare un filmuleț în care declară în a cărei descriere a ținut să precize că această situație este dificilă pentru ea deoarece nu are cum să aibă ajutorul nimănui din exterior și ea este nevoită să se ocupe în totalitate de creșterea copiilor. 

”Nu e simplu cu 6 copii mai ales și fără ajutoare externe, dar încerc să-mi dozez energia și să găsesc tot felul de activități utile ( mămicile știu ce spun)! Noroc cu minunații care indiferent de situație știu una și bună: mami, azi ce mai facem că ne plictisim 😂?! Las aici o mică particică din ceea ce am facut de dimineață, dar ziua încă e lungă ❤️! Voie bună și voua și multe bucurii!”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram. 

În urmă cu doar câteva zile, vedeta anunța că este foarte îngrijorată despre evoluția rapidă pe care o are noul coronavirus în țara noastră. Aceasta afirma că totul i se pare un vis urât, care din păcate este realitate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro