Anca Serea, speriată de pandemia de coronavirus: ”Mi se pare că ceea ce trăim acum este un vis urât”

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, speriată de pandemia de coronavirus: ”Mi se pare că ceea ce trăim acum este un vis urât” © arhiva

Anca Serea, la fel ca alte milioane de români, se află în aceste zile izolată în casă în contextul pandemiei de coronavirus. Vedeta este îngrijorată pentru sănătatea familiei sale și tot cea ce se întâmplă acum în țară i se pare ca fiind un vis urât! 

Anca Serea și Adrian Sînă și-au anulat toate evenimentele și activitățile pe care le aveau programate, iar acum sunt izolați în casă alături de cei 6 copii ai lor.

Aceștia încearcă să-și gasească alte lucruri de făcut în interior, astfel încât timpul să se scurtă cât mai repede și să-și poată relua tot ceea ce făcea până în urmă cu 3-4 săptămâni.

Soția lui Adrian Sînă a postat recent o fotografie pe pagina sa de socializare alături de mezina familei, Leah, și a mărturisit că este destul de speriată de situația în care se află acum România, dar și întreaga planetă. 

”Bună dimineața târzie, și tot în pijamale 🤗 ! Zilele par că se scurg una după alta, fara nicio diferență. Poate cu excepția faptului că în weekend se reduce numărul activităților profesionale. Dar, in rest...suntem cu toții acasă. Nu doar eu și familia mea, ci întreaga planetă s-a oprit. Uneori mi se pare că ceea ce trăim acum este un vis urât și că ne vom trezi într-o zi din el. Dar în fiecare dimineata, când aflu ultimele știri, îmi dau seama că este cât se poate de real.”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Mai mult de atât, vedeta încearcă să-și ocupe timpul cu activități precum gătitul și curățenia, dar să fie și alături de copiii ei.

”Am încercat să gasesc prin casa tot felul de activități care să mă țină ocupată, începând de la curățenie și terminând cu gătitul. Iar în rest m-am bucurat cât de mult am putut de timpul alături de copii 🙏”, a ținut  Anca Serea să mai completeze. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro