Anca Serea, probleme la cea de-a șasea sarcină: "Probabil e și vârsta"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, probleme la cea de-a șasea sarcină: "Probabil e și vârsta" © Instagram

Anca Serea este în ultimul trimestru de sarcină și așteaptă cu nerăbdare ca familia ei să se mărească cu încă un membru. Vedeta va aduce pe lume cel de-al șaselea copil în scurt timp.

Anca Serea a șocat opinia publică în momentul în care a dezvăluit că este însărcinată din nou. Deși vedeta a recunoscut că și-a dorit mereu o familie numeroasă, acum mărturisește că cea de-a șasea sarcină este și cea mai dificilă.

"Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen.", a declarat Anca Serea, pentru click.ro.

Ajunsă la 38 de ani, Anca Serea se menţine într-o formă de invidiat ţinând cont că are deja cinci copii: David (17 ani) și Sara (10 ani), rod al căsătoriei Ancăi cu regretatul Filip Poplingher, și Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani), care s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro