Anca Serea, probleme la cea de-a șasea sarcină: "Probabil e și vârsta"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, probleme la cea de-a șasea sarcină: "Probabil e și vârsta" © Instagram

Anca Serea este în ultimul trimestru de sarcină și așteaptă cu nerăbdare ca familia ei să se mărească cu încă un membru. Vedeta va aduce pe lume cel de-al șaselea copil în scurt timp.

Anca Serea a șocat opinia publică în momentul în care a dezvăluit că este însărcinată din nou. Deși vedeta a recunoscut că și-a dorit mereu o familie numeroasă, acum mărturisește că cea de-a șasea sarcină este și cea mai dificilă.

"Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen.", a declarat Anca Serea, pentru click.ro.

Ajunsă la 38 de ani, Anca Serea se menţine într-o formă de invidiat ţinând cont că are deja cinci copii: David (17 ani) și Sara (10 ani), rod al căsătoriei Ancăi cu regretatul Filip Poplingher, și Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani), care s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro