Mister elucidat! Cum se scrie, de fapt, numele bebeluşului pe care Anca Serea îl poartă în pântece

+3 click pentru
galerie

Mister elucidat! Cum se scrie, de fapt, numele bebeluşului pe care Anca Serea îl poartă în pântece © captură video

Însărcinată pentru a şasea oară, Anca Serea este mai fericită ca niciodată! Când a dezvăluit numele bebeluşului însă, o întrebare a rămas fără răspuns. Cum se scrie, de fapt? Leah sau Leeah? Astăzi, ea şi Adi Sînă au spus totul despre acest subiect!

Anca Serea, căci ea a venit cu propunerea, scria iniţial numele: Leeah. După mai multe discuţii şi "verificări", Adi Sînă a ajuns la concluzia că, de fapt, corect este Leah. Cu toate acestea, cei doi soţi nu pari prea hotărâţi. Cu siguranţă, până când se va naşte micuţa, vor rezolva şi această problemă.

"Ne-am gândit, dar... (n.r. arată spre soţia sa). Anca propune Leah, doar că ea îl scria cu doi "e". Teoretic şi normal se scrie Leah. E foarte simplu, verifici Google-ul. Aflăm repede cum se scrie Leah.", a declarat Adi Sînă la o emisiune tv. 

"Şi aici e o întreagă discuţie. Depinde, depinde... depinde în ce ţară! Mai ales după ce fac o postare îmi spune: baby, vezi că iar ai mâncat un "e" sau vezi doar ai pus un singur "e"... Până data viitoare, ne vom hotârî. Adi are mereu dreptate", a completat Anca Serea.

Numele Leah înseamnă fată agilă, rapidă, cu figură graţioasă. Este o persoană care se îngrijorează întotdeauna de soarta celor dragi, mai mult decât de propria soartă.

Ajunsă la 38 de ani, Anca Serea se menţine într-o formă de invidiat ţinând cont că are deja cinci copii: David (17 ani) și Sara (10 ani), rod al căsătoriei Ancăi cu regretatul Filip Poplingher, și Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani), care s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro