Cum a ajuns Anca Țurcașiu la un pas să fie agresată sexual: „L-am sunat pe tata să mă salveze”

+3 click pentru
galerie

Cum a ajuns Anca Țurcașiu la un pas să fie agresată sexual © Facebook

În anii '90, făcea furori în celebrul film „Miss Litoral”, unde a încins imaginația bărbaților cu apariția ei sexy. Acum, Anca Țurcașiu este o adevărată valoare artistică a României, care reușește să se mențină la fel de tânără și plină de spirit ca întotdeauna.

Însă, un astfel de status vine și cu niște probleme. Au existat situații când succesul ei la sexul opus s-a transformat chiar în situații neplăcute.

Anca Țurcașiu: „L-am sunat pe tata să vină să mă salveze”

Artista a povestit despre diversele momente când pretextul unei discuții profesionale se transforma în altceva.

„Da cine își mai aduce aminte… din 1990? Eram studentă atunci, aveam o relație stabilă cu un băiat cu care am fost patru ani, deci nu eram genul care să aibă multe relații. Curte mi s-a făcut tot timpul, uneori au fost și situații mai neplăcute. Eram invitată în diverse case cu pretextul de a discuta proiecte, se insista apoi către altceva și fugeam. O dată l-am sunat și pe tata să vină să mă salveze. Asta e tinerețea, ce vrei? Dar merg cu fruntea sus știind că nu am făcut în viața mea un compromis. Mai bine în ritmul meu, decât să ajung vârf pentru că am avut o relație cu cineva care poate mi-ar fi oferit o șansă profesională”, a spus Anca Țurcașiu, pentru VIVA!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro