Anda Adam, la un pas să arate totul, în direct! Asta vede soțul ei în fiecare seară, în dormitor

+3 click pentru
galerie

Anda Adam, la un pas să arate totul, în direct! Asta vede soțul ei în fiecare seară, în dormitor © captura video

Anda Adam este o artistă nonconformistă, asta e sigur! Unde mai pui că ocupă un loc fruntaș în topul celor mai sexy vedete de la noi și nu se sfiește să își arate formele, ori de câte ori are ocazia.

Așa a procedat și acum, când a fost invitată la o emisiune. Prinsă de frenezia momentului, Anda Adam s-a sprijinit de un panou și, îmbrăcată destul de sumar, a ridicat un picior și le-a arătat tuturor ce posterior bine lucrat la sala are. Blondina nu a părut deranjată de gafă, ci a continuat să vorbească cu moderatorul, dând de înțeles că astfel de incidente nu trebuie să panicheze pe nimeni. 

Anda Adam a apărut în noul videoclip alături de un dansator atrăgător, iar la un moment dat a fost intrebată dacă soțul ei a fost gelos, vedeta a răspuns că asta este meseria sa, iar Andrei nu are nici un fel de motiv. 

"Nu e gelos soțul meu. Știe.", a declarat Anda Adam, într-o emisiune tv.

Anul viitor vrea să-și indeplinească visul

Anda Adam este o iubitoare de mașini scumpe și are în plan să își îndeplinească un mare vis. Vedeta vrea să achiziționeze un bolid de lux pe care și-l dorește din tinerețe. 

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, a povestit Anda Adam pentru Libertatea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro