Anda Adam ia ochii tuturor bărbaților. Vedeta uimește prin bolidul de lux pe care îl deține. Ce mașină conduce în fiecare zi

+3 click pentru
galerie

Anda Adam ia ochii tuturor bărbaților. Vedeta uimește prin bolidul de lux pe care îl deține. Ce mașină conduce în fiecare zi © arhiva

Anda Adam este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, dar puțini știu cu ce mașină merge artista în fiecare zi prin Capitală. Vedeta se poate lăuda cu o bolid de lux care nu a costat deloc puțin. 

Anda Adam reușește să impresioneze bărbații prin corpul ei foarte bine lucrat la sală, dar și prin mașina cu care aceasta merge prin București și prin țară la evenimente. Masculii își întorc de fiecare dată privirile, dar nu știm care este primul lucru la care se uită aceștia. Să fie vorba oare despre Anda Adam sau despre bolidul luxos pe care îl deține? Cert e că Anda Adam are mereu grijă să fie în centrul atenției, iar mașina pe care o deține o face de fiecare dată să ia privirile tuturor. Artista are parte de o mașină de lux, un automobil ce nu a costat mai mult sau mai puțin de 100.000 de euro. Până în urmă cu ceva timp, culoarea mașinii sale era alb, dar s-a hotorât că are nevoie de o schimbare în viața sa, așă ca și-a vopsit mașina într-un galben aprins cu care va ieși în evidență în orice loc. Anda Adam este mândră de tot ce are, mai ales că pentru tot ce trăiește acum a muncit din greu. 

Anul viitor vrea să-și indeplinească visul

Este clar știut faptul că Anda Adam este o mare iubitoare de mașini scumpe. Dacă acum deține un bolid super luxos, anul viitor vrea să-și cumpere un altul, o avere pe patru roți. Vedeta a început deja să pună bani deoparte și e pregătită ca visul ei să fie îndeplinit.

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, a povestit Anda Adam pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro