Punem pariu că n-ai ştiut! Ce nume au Anda Adam, Fuego, Ruby şi Dj Wanda în buletin!

Punem pariu că n-ai ştiut! Ce nume au în buletin vedetele din showbiz © spynews.ro

Pe ei îi ştii de ani de zile! I-ai urmărit pe micile ecrane, i-ai văzut în emisiuni tv, unora dintre ei le-ai ascultat piesele pe repeat, iar altora le ştii evoluţia mai bine ca orice! Însă, te-ai întrebat vreodată cum au fost botezaţi?

Ce nume au vedetele de la noi

Anda Adam - O ştii ca "Anda Adam". Însă, artista mai are un nume de care nu ştie prea multă lume! Angelica, căci despre el este vorba. Anda Angelica Adam este o cântăreață româncă de muzică pop, dance și R&B. Și-a început cariera în 1999, după ce a colaborat cu trupa rap R.A.C.L.A.

Fuego - A ales "Fuego" ca nume de scenă, însă, în viaţa de zi cu zi, artistul este... Paul Ciprian SurugiuÎn momentul în care eu cu prietenă asta a mea stăteam la taifas, am zis să găsim un nume. S-a uitat pe dicționarul spaniol şi a zis „Fuego auzi că înseamnă foc'. Așa am apărut eu lângă două domnișoare care dansau și așa a apărut și primul album", a povestit Fuego, în urmă cu ceva timp.

Ruby - Să vezi şi să nu crezi! <Rubyna> a primit la naştere numele Ana Claudia Grigore. Ea şi-a ales singură numele de scenă, inspirându-se dintr-o melodie de la Kaiser Chiefs. Ce este inedit însă, este faptul că şi iubitul ei, Adrian Robert, are acelaşi nume de familie.

Dj Wanda - Vedeta a fost botezată cu numele "Maria Mihaela Cojocaru". Între numele ei adevărat şi cel de scenă nu există nicio legătură, cel puţin la prima vedere... Care o fi povestea numelui de scenă, doar ea ştie!

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro