Anda Adam, ipostază de infarct în așternuturi! Artista le-a arătat fanilor ce doar partenerul său vede-n dormitor / FOTO

+3 click pentru
galerie

Anda Adam, ipostază de infarct în așternuturi! Artista le-a arătat fanilor ce doar partenerul său vede-n dormitor / FOTO © Instagram

Cine să ne demonstreze că „poate fata” mai bine decât Anda Adam? Și încă cum! Cântăreața a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în cea mai incendiară ipostază. Unde? Chiar în propriul dormitor! Nu e de mirare că bărbații sunt în delir!

Anda Adam, tu chiar vrei să-i înnebunești de tot? Frumoasa cântăreață nu se lasă și continuă să le încingă imaginația bărbaților cu fiecare ocazie. Lucru de care nu putem decât să ne bucurăm, având în vedere cât de bine arată artista!

După ce a încins întreg Internetul etalându-și bustul generos la marginea piscinei, Anda Adam continuă să le facă zilele frumoase bărbaților, cu niște cadre de excepție. 

De această dată, vedeta s-a fotografiat chiar la ea-n așternuturi, în cea mai sexy lenjerie. Întinsă pe abdomen, fanii i-au putut admira în voie decolteul, dar și posteriorul, formele sale voluptoase ieșind în evidență în imaginea postată de cântăreață pe Instagram.

Anda Adam, prima „confruntare” după izolare

Imediat după ce a ieșit din izolare, Anda Adam a început în forță. Cum? Cu o ditamai problema în trafic! Vedeta le-a transmis fanilor că oamenii sunt acum mult mai nervoși, lucru pe care îl găsește inexplicabil.

„Sunt pe străzi și mi-am dat seama că izolarea asta nu cred că ne-a făcut bine deloc, în sensul că toată lumea conduce foarte prost și toată lumea e foarte agresivă, nervoasă”, a spus artista la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro