Anda Adam, probleme mari în trafic! Artista a răbufnit! „Îmi bătea în geam disperat” / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Anda Adam, probleme mari în trafic! Artista a răbufnit! „Îmi bătea în geam disperat” / VIDEO © Instagram

Nici bine n-a ieșit din izolare că s-a confruntat deja cu primele probleme. Sătulă peste cap de răutățile celorlalți șoferi din trafic, Anda Adam a răbufnit! Iată ce mesaj le-a transmis artista acestora!

Anda Adam se bucură din plin de ieșirea din starea de urgență. Dovadă este faptul că încă de la primele ore ale zilei, artista s-a machiat, s-a îmbrăcat frumos și a ieșit în oraș cu mașina. Zâmbetul de pe chipul său a fost însă șters de problemele din trafic, unele despre care spera să nu mai existe.

În urmă cu puțin timp, Anda Adam le-a povestit fanilor de pe Instagram că este de părere că izolarea i-a făcut pe oameni mai răi decât să aducă ceva benefic. Vedeta a povestit că în trafic toată lumea este foarte agresivă și nervoasă.

„Sunt pe străzi și mi-am dat seama că izolarea asta nu cred că ne-a făcut bine deloc, în sensul că toată lumea conduce foarte prost și toată lumea e foarte agresivă, nervoasă”, a povestit artista.

În continuare, Anda Adam a spus în cadrul unui InstaStory că la un moment dat un bărbat i-a venit chiar la geamul mașinii și i-a bătut zgomotos în acesta, fiind plin de nervi. În această situație, cântăreața le-a transmis oamenilor să fie mai calmi, ținând cont de perioada dificilă prin care tere omenirea.

„A venit un domn îmi bătea în geam disperat. Ce e cu voi în neregulă, oameni buni? Pe bune? După ce că e perioada asta prin care trecem cu toții, nu înțeleg de unde atâta răutate. Relaxați-vă! Lăsați frustrările deoparte. Hai să facem o lume mai bună, că nu întâmplător ni se întâmplă ce se întâmplă”, a continuat Anda.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro