FOTO / Anda Adam a slăbit și arată spectaculos! În lenjerie intimă transparentă, artista a făcut furori pe Internet: ”Așa m-am trezit” 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam a slăbit și arată spectaculos! În lenjerie intimă transparentă, artista a făcut furori pe Internet: ”Așa m-am trezit” © Instagram

Anda Adam a slăbit și arată uau! În lenjerie intimă transparentă, artista a făcut furori pe Internet, iar bărbații nu și-au putut dezlipi ochii de pe formele sale apetisante!

Anda Adam, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, nu ezită să ne surprindă plăcut! Deși în trecut s-a luptat cu kilogramele în plus, acum, vedeta arată demențial. Cu mult sport și o alimentație sănătoasă, focoasa blondină a ajuns la silueta mult dorită. Și unde mai puneți că a decis să-și etaleze trupul perfect pe rețelele de socializare?

Exact așa! Direct pe Instagram, frumoasa artistă a postat o fotografie prin care a reușit să ne șocheze pe toți. În sensul bun, stați liniștiți! În lenjerie intimă, transparentă, Anda Adam dă dovadă de un grad ridicat de sex-appeal. Apariția incendiară a venit însoțită și de un mesaj, simplu, dar care a trezit multe idei în mintea bărbaților. 

”Așa m-am trezit”, a scris frumoasa blondină. Cât despre reacții, așa cum vă așteptați. Au curs în lanț, Anda Adam fiind lăudată pentru corpul perfect, dar și pentru atuurile sale fizice inedite. 

Drama prin care a trecut artista înainte de nuntă

O fire veselă, jovială, mereu plină de energie și entuziasm, viața nu a fost întotdeauna blândă cu artista. Mătușa ei, unul dintre oamenii de suflet ai Andei, s-a stins din viață înainte cu trei săptămâni de cea mai importantă zi pentru frumoasa blondină, după ce a pierdut lupta cu boala. 

”Nu-și dorea decât să mă vadă mireasă și să fie și ea la nunta mea. Mama i-a cumpărat și rochie deja, din America, pentru ceremonie”, susținea Anda Adam cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro