Gata cu relaxarea! Oana Roman, pregătită să se întoarcă la muncă! Vedeta le-a dezvăluit fanilor cum va petrece ultima zi de izolare: ”De mâine începem treaba” 

+3 click pentru
galerie

Gata cu relaxarea! Oana Roman, pregătită să se întoarcă la muncă! Vedeta le-a dezvăluit fanilor cum va petrece ultima zi de izolare: ”De mâine începem treaba” © Instagram

S-a terminat cu statul în pat și uitatul la seriale! România iese din starea de urgență, iar Oana Roman este gata să se întoarcă din nou la treabă. În plus, vedeta le-a dezvăluit fanilor cum va petrece ultima zi de izolare!

Doar câteva ore ne mai despart de ”libertate”, iar Oana Roman este prima care se va bucura din plin de acest lucru. Cu toate că s-a relaxat și a avut mai mult timp pentru ea, dar și pentru familie, vedeta este gata să se întoarcă la treabă. În plus, aceasta le-a dezvăluit fanilor de pe contul de Instagram cum va petrece ultima zi în izolare. 

Oana a postat o fotografie, în pijamale și le-a spus urmăritorilor săi că astăzi va fi și ultima zi de răsfăț. În plus, deși este gata să fie mereu în acțiune, vedeta susține că își va începe activitatea de luni, iar în acest weekend, va vizita oamenii de care i-a fost atât de dor în această perioadă. 

”Buna dimineata. Ultima zi de izolare. Asa ca azi ne răsfățațăm in pijamale. De maine usor usor incepem treaba ..eu o sa incep de luni..ma mai bucur weekend ul ăsta de vremea frumoasa si de o vizită la oameni de care imi e tare dor. Voi?”, a scris vedeta. 

De ce s-a plâns Oana Roman pe Internet

Cum are o relație foarte deschisă cu fanii săi, vedeta nu are nicio reținere în a se confesa acestora, indiferent de subiect. De curând, Oana le-a povestit admiratorilor că s-a săturat de curățenie, deși își iubește locuința.

„Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică! (...). O zi de curățenie în casă! Sport cât pentru 3 zile. E frumos să ai casă mare, dar e mult de muncă!”, a scris Oana Roman la un InstaStory

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro