Andra a lăsat orice ruşine la o parte. Artista s-a afişat cu decolteul la vedere şi e mai sexy ca niciodată! Imagini bombă / GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Andra a lăsat orice ruşine la o parte. Artista s-a afişat cu decolteul la vedere şi e mai sexy ca niciodată! Imagini bombă / GALERIE FOTO © Instagram

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Este frumoasă, talentată şi are un suflet de aur, tocmai de aceea fanii o apreciază de fiecare dată.

Comparativ cu alte vedete, care s-au făcut remarcate doar datorită siluetei, Andra a pus mereu pe locul întâi muzica. Artistei i-a păsat de fiecare dată doar de felul artistic în care apare în faţa fanilor să, evitând ţinutele decoltate sau extravagante. Ba chiar şi-a căpătat numele de fata cuminte a showbizului.

În ultimul timp, însă, începem să observăm o transformare a Andrei. Se pare că artista a decis să mai renunţe la inhibiţii şi începe să opteze tot mai mult pentru ţinute sexy.

Şi ce-i adevărat, are şi cu ce. Andra este foarte activă pe reţelele sociale, acolo unde împărtăşeşte cu fanii ei imagini, gânduri şi idei, însă, trebuie să recunoaştem că ceea ce ne-a atras nouă atenţia este decolteul său ameţitor.

Andra a lăsat orice ruşine la o parte şi i-a dat pe fani pe spate cu felul în care arată. Artista are o siluetă foarte frumoasă şi chiar se vede că a mai dat jos câteva kilograme bune, mai ales că era o perioadă în care fanii îi cam atrăgeau atenţia că s-a îngrăşat.

Acum, odată cu noua siluetă, Andra este mult mai încrezătoare, iar imaginile postate în mediul online sunt dovada. Şi unde mai puneţi că bărbaţii sunt în al nouălea cer atunci când văd curajul artistei. Nu ne credeţi? Vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu formele de zile mari ale Andrei, în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro