Andra, declaraţie de dragoste pentru un bărbat, în văzul tuturor. Nu, nu este soţul ei!

+3 click pentru
galerie

Andra, declaraţie de dragoste pentru un bărbat, în văzul tuturor. Nu, nu este soţul ei! © Instagram

Andra a făcut o declaraţie de dragoste unui alt bărbat care nu este soţul ei. Artista nu s-a sfiit şi a făcut totul public chiar pe reţelele sociale.

Nu vă speriaţi, însă, pentru că este vorba de nimeni altul decât de Pepe, finul ei. Andra şi Pepe au o relaţie extrem de frumoasă, mai ales că îndrăgita artistă este şi naşa lui.

Astfel, fără nicio reţinere, aşa cum este şi normal, Andra i-a transmis acestuia pe Instagram că îl iubeşte, promovându-i noua melodie.

''Te iubesc, Pepiţă'', a scris Andra pe Instagram.

Pepe tocmai şi-a lansat noua melodie, ''Tu n-ai suflet'', spre bucuria fanilor, care au aşteptat cu sufletul la gură noul proiect al artistului.

Andra şi soţul ei i-au cununat pe Pepe şi pe Raluca Pastramă

Aşa cum spuneam, Andra şi Pepe au o relaţie extraordinară de prietenie, pentru că artista şi soţul ei sunt naşii cuplului Pepe şi Raluca. Cei doi şi-au unit destinele pe 20 iulie 2014 în cadrul unei ceremonii de vis.

Pepe şi Raluca au avut parte de o nuntă ca în poveşti, iar mireasa a radiat de frumuseţe şi de fericire, mai ales că visase foarte mult la acea zi. Nici naşii nu s-au lăsat mai prejos, pentru că Andra şi soţul ei au atras toate privirile în acea zi.  

Anii au trecut, iar relaţia dintre Andra şi finii ei a rămas la fel de frumoasă, de strânsă şi de puternică, aceştia sprijinindu-se reciproc de fiecare dată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro